Daniëlle Blankhorst-Hogeman

Adviseur

"Je moet me niet laten werken zonder deadline. Ik houd van deadlines en zorg dan ook dat ik ze altijd haal"

danielle@nieuwewending.nl / 06 28 56 06 09

1
Waar word je echt heel blij van? 

Een campagne op social media die de gewenste resultaten oplevert. Daar word ik blij van. Ik weet het, het klinkt behoorlijk ‘nerderig’, maar het is waar. Een waardevol verhaal vertellen en zorgen dat dit bij het juiste publiek binnenkomt, met een hoge conversie tot gevolg. Ja, ik word er gelukkig van. 

2
Zeker niet laten doen:

Je moet me zeker niet laten werken zonder deadline. Ik houd van deadlines. Ik geef toe, ik raak ook gestrest van deadlines. Daarom zorg ik dat ik ze altijd haal… ;) 

3
Favoriete vakantiebestemming?

Mijn laatste vakantiebestemming was Penmarch, Frankrijk. Samen met mijn man en zoon van 2 jaar. Ik geniet enorm van vakanties. Even helemaal niks... Eigenlijk heb ik geen voorkeur voor een vakantiebestemming. Als ik maar samen kan zijn met mijn twee grote liefdes. Ik probeer dat vakantiegevoel, elk jaar weer, zo lang mogelijk vast te houden. Alle clichés over vakanties zijn waar, en oh zo fijn!

4
Wat zegt je breinvoorkeur over jou?

Mijn breinvoorkeur vertelt me dat ik houd van werken met mensen in een zorgzame omgeving. Ik raak gepassioneerd over mensen, luister goed en kan me goed inleven. Ik heb oog voor details, ben toegewijd en werk gedisciplineerd. Mijn communicatiestijl is informeel en vriendelijk. 

Wat is voor jou de volgende Wending?