Eva Klein Brinke

Adviseur

“Ik vind het uitdagend om me bezig te houden met het creëren van zowel interne als externe merkambassadeurs voor organisaties.”

eva@nieuwewending.nl / 06 57 72 95 75

1
Waar word ik blij van?

Van mensen die inspireren, van nieuwe kennis en van samen plannen maken om het nóg beter te doen. Maar ook van onderzoeken. Met name het vaststellen van menselijk gedrag en het bijsturen richting een gewenste situatie. Eigenlijk zijn er best veel dingen waar ik blij van word.

2
Wat zegt mijn breinprofiel over mij?

Mijn breinprofiel laat zien dat ik waar mogelijk probeer te schakelen tussen werken op detailniveau en overzicht houden. Ook neem ik graag initiatief, ben actief betrokken en vind het leuk om te experimenteren met nieuwe ideeën en concepten.

3
Mijn laatste verre reis?

Vorig jaar in de zomer heb ik met vriendinnen Thailand bezocht. Vooral de natuur in het bergdorpje Pai, maar ook de cultuurverschillen tussen het minder toeristische westen en het volgepakte Bangkok waren bijzonder om mee te maken. Dit jaar staat Indonesië op de planning.

4
Het beste advies dat ik ooit kreeg?

Wees niet bang om anders te zijn, wees bang om hetzelfde te zijn als iedereen. Doorbreek de cirkel der gewoonte. Bedenk nieuwe invalshoeken. Er zijn tenslotte genoeg middelen en manieren om te communiceren en gedrag te veranderen. Start vandaag nog, langer wachten heeft weinig zin.

Wat is voor jou de volgende wending?