Martine van Dormolen

Adviseur

“Ik ben altijd op zoek naar leuke, andere en beter aansluitende ideeën.”

1
Wat zegt je breinprofiel over jou?

Dat mijn brein een interessant ding is ;-) Mijn profiel laat zien dat ik mensgericht ben. Ik ben invoelend en communiceer en adviseer gemakkelijk. Het liefst zoek ik naar strategie, verbindingen en integratie.

2
Mijn talent:

Ik ben altijd op zoek naar leuke, andere, beter aansluitende ideeën. Ik hou van de ruimte om te experimenteren en nieuwe ideeën te verkennen.

3
De mazzel uit je carrière:

Na een loopbaan als hulpverlener in de jeugdzorg, wilde ik het roer omgooien. Tom en Niek gaven mij de kans om te ontdekken of er een communicatieadviseur in mij zit. Met een rugzak vol kennis en ervaring over het gedrag van mensen en een goed gevoel voor taal, was de stap snel gezet. Ik ben elke dag nog blij dat ik deze kans kreeg, de sprong nam en in dit team terecht kwam.

4
Mijn laatste vakantiebestemming:

Dat was het Gardameer in Italië. Echt genieten, samen met mijn man Jeroen en onze twee kinderen Samuel en Eva. Nu de kinderen geen middagdutjes meer doen, wagen we ons aan een eigen tent. Vooral voor mij een groot avontuur, ik hou namelijk van luxe op vakantie. Ik hou nog meer van flexibel zijn, nieuwe dingen proberen en op pad gaan wanneer het zonnetje schijnt.