Niek Vergeer

Partner | adviseur

"Ik word blij als iets gaat zoals met elkaar besproken en gehoopt is tijdens de voorbereidingen"

niek@nieuwewending.nl / 06 43 99 15 58

1
Mijn talent:

Mijn talent zit met name in het behouden van de rust en het overzicht, het neerzetten en vasthouden van de grote lijn en het aanbrengen van structuur. In ons team – of welk team dan ook - probeer ik ook degene te zijn die zorgt dat iedereen gehoord en gezien wordt.

2
Waar word je echt heel blij van?

“I love it when a plan comes together." Ik word echt blij als iets gaat zoals met elkaar besproken en gehoopt is tijdens de voorbereidingen. Dat alles op zijn plek valt en dat de gewenste resultaten als het ware vanzelf boven komen drijven. Heerlijk.

3
De mazzel uit je carrière?

Op een ‘kruispuntmoment’ toen ik nog in loondienst was kreeg ik van mijn baas bij Stegeman de ruimte om een dag per week te kijken of werken als zelfstandige – samen met mijn goede vriend Tom – iets voor mij zou zijn. Vanuit deze ruimte is Oosterbreedte en later Nieuwe Wending ontstaan. Ik ben Wouter nog elke dag dankbaar voor die kans.

4
Wat zegt je breinprofiel over jou?

Mijn ‘R2’ breinprofiel geeft onder andere aan dat ik een hoge voorkeur heb voor het leggen van sociale verbindingen, dat ik de samenwerking zoek, empathisch ben, gevoelig ben voor sfeer, een luisterende houding heb en dat ik affiniteit heb met communicatie.

Wat is voor jou de volgende Wending?