Communicatie- en gedragsvraagstukken oplossen

Opgaves op het gebied van communicatie en gedrag. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Jouw ziekenhuis moet rookvrij worden? De burgers van jouw gemeente moeten beter afval scheiden? Mensen moeten uit de auto en op de fiets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook als het gaat om de perceptie van een merk, concrete conversiedoelen of doelen op het gebied van interne communicatie moet je bij ons zijn. Vragen waarbij het doel is mensen iets anders te laten voelen, denken of doen: wij zetten er met liefde onze tanden in! En altijd met een wending als resultaat.

Communicatieadviseur, projectleider, flexibele schil of interim-manager: de mensen van Nieuwe Wending kunnen in verschillende rollen uit de voeten.

Als flexibele schil

Niet veel middelgrote organisaties hebben de luxe van een grote afdeling voor communicatie en marketing. Terwijl de behoefte er vaak wel is. Nieuwe Wending kan voor bedrijven en organisaties een flexibele schil zijn; een bureau dat de organisatie kent, inzetbaar als er grote projecten of complexe vraagstukken spelen. Flexibele kennis en daadkracht, in te vliegen naar behoefte. Tijdelijk of structureel.

Projectleider of adviseur

Er zijn verschillende redenen om iemand tijdelijk in te huren: om een nieuwe koers uit te zetten, of bij ziekte, verlof of zwangerschap. Ook een groot project kan aanleiding zijn Nieuwe Wending tijdelijk aan boord te halen. Als projectleider of adviseur opereren we met respect voor wat er al is en met oog voor wat er nog nodig blijkt.

Sparringpartner

Van de communicatieafdeling van een middelgrote organisatie wordt vaak het onmogelijke gevraagd: op een breed terrein – van marketing, reputatiemanagement, interne communicatie tot online campagnes – de goede dingen doen. Niet verwonderlijk dat zij soms door de bomen even het bos niet meer zien. De mensen van Nieuwe Wending denken en doen graag met je mee; op regelmatige basis of incidenteel.

Teambuilding op z’n Nieuwe Wendings: de Breinreis

Beter functioneren als team? Ga dan met ons mee op reis door het BreinseRijk. Een reis met een positieve insteek. Tijdens de reis leer je eerst je eigen breinvoorkeuren kennen en ontdek je de breinvoorkeuren van je collega’s. We leren je gebruik te maken van de kracht van deze breinvoorkeuren zodat je ook de kracht van je teamleden ontdekt. De samenwerking verloopt daardoor soepeler. Daarnaast besteden we aandacht aan geluk op de werkvloer. Dat is een belangrijke voorwaarde voor het behoud van een sterk team. De inhoud van de reis is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Lees meer over de Breinreis.

Ontmoet de adviseurs van Nieuwe Wending