Word jij onze nieuwe collega?

The only thing more difficult than starting something new is stopping something old (Russell Ackhoff)

 

Gezocht: communicatieadviseur met een fascinatie voor het brein

Mensen iets anders laten denken, voelen of doen. Dat is je belangrijkste taak als communicatieadviseur. Je bedenkt interventies die het juiste gebied in het brein activeren en mensen in beweging zet in de richting die jij voor ogen hebt. Klinkt als een onmogelijke opgave. Mensen zijn immers individuen, met hun eigen geschiedenis, opvattingen en mores. Gelukkig zijn er ook gemene delers. Universele gedragingen in het onderbewustzijn, vaak evolutionair bepaald, waar mensen zichzelf meestal niet van bewust zijn.

Deel jij onze fascinatie voor het menselijk brein? Mooi! Want wij zoeken een communicatieadviseur. Om te beginnen heb je een rugzak vol met communicatiekennis en -ervaring. Daarnaast snap je hoe het brein werkt zodat je die kennis kunt inzetten bij communicatievraagstukken. We vinden het bovendien extra leuk als je iets bijzonders meeneemt zoals ervaring, opleiding of kennis buiten het communicatievak. Of uit een andere sector dan (semi)overheid en gezondheidszorg. Wij vinden dat een pré.

Wil je ons team komen versterken voor minimaal 32 uur per week, waar werk en plezier in goede balans zijn? Vind je het heerlijk bij verschillende klanten tegelijk aan de slag te zijn en daarnaast met collega’s een goed idee uit te werken naar een nieuwe dienst. Mee te werken aan de verdere professionalisering van ons bureau? Kun je vraagstukken projectmatig of scrumachtig oplossen? Heb je een relevante HBO/WO-opleiding? En het belangrijkste: heb je vooral veel zin om onze humor te leren kennen? Kom maar op dan!

Waar?
Onze standplaats is Deventer, maar het gros van de tijd werk je bij onze opdrachtgevers op locatie of vanuit je eigen huis. Ons werkgebied is Oost-Nederland.

Meer weten?
Dan kun je altijd even bellen met Yvette Leuftink of Arja Dijkhout: 0570 – 234399.

Reageren?
Wacht niet langer en reageer vandaag nog. Natuurlijk mag je er even goed over nadenken. Maar weet wel dat de denkkracht van je onderbewustzijn vele malen is groter dan die van je ratio. Er een nachtje over slapen is goed, maar meer nachten heeft eigenlijk geen zin, toont onderzoek aan. Dus als jij morgen nog steeds enthousiast bent: meteen reageren! Beschrijf jezelf en je toegevoegde waarde voor ons bureau in maximaal 100 woorden. Of zet onze breinen op een andere manier aan het werk. Dat is helemaal aan jou! Stuur je sollicitatie per mail naar Arja Dijkhout: arja@nieuwewending.nl Het kan natuurlijk zijn dat je nog even op vakantie gaat. Geen zorgen! De eerste gesprekken vinden plaats in de eerste week van september.