Wat we doen

 

Mind the brain

Strategen en uitvoerders

Heb je een vraagstuk op het gebied van communicatie of gedrag? Wil je dat mensen iets anders gaan zien of gaan doen? Of heb je ambities om een boost te geven aan je interne of externe communicatie? Dan helpen wij je graag met het boeken van een meetbaar resultaat. We ontwikkelen je communicatiestrategie, ontwikkelen aantrekkelijke concepten, we schrijven, ontwerpen en creƫren. En dat doen we altijd met onderbouwde breinkennis, zodat je als opdrachtgever goed kunt volgen hoe we zijn gekomen tot de gekozen aanpak en waarom dat naar ons idee leidt tot het beste resultaat. Dat kunnen we doen van achter ons bureau in hartje Deventer, maar met even veel liefde komen we jouw kant op. Sowieso fijn om te voelen en proeven voor wie we werken.

 

Ruim baan voor ons linker-hersenhelft-corps

Projectleiders en adviseurs

Een aantal van onze experts hebben naast hun creativiteit ook een heel behoorlijk ontwikkeld linkerdeel van hun brein. Dat maakt ze geknipt voor een rol als projectleider of projectadviseur. Opdrachten met een kop en een staart. Waarin naast de inhoud ook resultaat, tijdspad en budget van belang zijn. Altijd op het gebied van communicatie of gedrag, dat wel. Referenties nodig? Geven we graag!

 

Een beetje vreemd. En je moet het wel durven

Interimmers

Je kunt ons ook inzetten voor een interim-opdracht. Voor een paar maanden of langer. Als manager, adviseur of medewerker. Dankzij onze mix van oude rotten, gedreven millenials en energieke jonkies hebben we altijd wel iemand beschikbaar die past bij de aard van je vraag. Inmiddels zijn we bij ruim vijftig organisaties voor een tijdje aan boord geweest. We werken en denken mee, voeren uit en boeken resultaat. In ons eentje of als onderdeel van een communicatieteam. Onze breinkennis zit altijd voor in ons hoofd. Die maakt dat onze aanpak vaak een tikje afwijkt van wat je gewend bent. Vreemd? Welnee! Wel anders.