Yvette Leuftink

Partner | adviseur

"In een dynamische omgeving voel ik mij het meest thuis"

yvette@nieuwewending.nl / 06 27 15 51 83

1
Wat zegt je breinprofiel over jou?

Mijn breinprofiel laat zien dat ik van afwisseling hou, graag experimenteer met nieuwe ideeën en concepten en op zoek ga naar alternatieven om het doel te halen. In een traject of project neem ik vaak het initiatief. In een dynamische omgeving voel ik mij het meest thuis. Ik zoek graag de samenwerking op met (tijdelijke) collega’s en leg gemakkelijk verbindingen tussen mensen.

2
Mooiste metafoor:

‘We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak.’-Epictetus. Helemaal waar voor ons communicatievak!

3
Mijn talent:

Dingen voor elkaar krijgen. Goede luisteraar.

4
Ik word blij van:

In mijn vrije tijd ben ik BodyCombat-instructeur van Les Mills. Ik word blij van het sportief uitdagen van deelnemers aan mijn workout en de enorme energie-explosie die altijd ontstaat. Daarnaast daagt BodyCombat mijn eigen brein uit: om de drie maanden leer ik een nieuwe choreografie. Nieuwe dingen leren kost tijd en vooral veel oefenuren. Om in termen van breininzichten te blijven: dat betekent dat ‘hobbelige zandpaden’ in mijn hoofd in drie maanden tijd moeten worden omgezet in ‘strak geasfalteerde snelwegen’. Iedere keer een mooie opgave voor mezelf.

Wat is voor jou de volgende Wending?